Kartonnen dozen zijn van alle tijden praktisch verpakkingsmateriaal. Gebruik kartonnen dozen als je spullen wilt verzenden. Je kunt de zending beschermen door de doos op te vullen met papier of noppenfolie. Al deze producten zijn verkrijgbaar bij Verpakking & Zo. Bekijk het ruime assortiment. Je ziet dat er verschillende maten en uitvoeringen te bestellen zijn bij genoemde aanbieder. Haar voorraad is immens groot, waardoor jij jouw bestelling snel in huis hebt. Kartonnen dozen kun je voor veel doeleinden gebruiken. Gooi ze daarom niet weg als jouw bestelling daarin is thuisbezorgd. Gebruik ze opnieuw, kartonnen dozen gaan lang mee. Wanneer je een kartonnen doos zelf versiert dan kun je deze als cadeauverpakking gebruiken, denk aan kerst, de surprises met Sinterklaas. Ook bedrijven kunnen hun spullen in kartonnen dozen verpakt bij de klanten afleveren. Bestel je veel dozen in één keer, dan krijg je een leuke staffelkorting.

Kartonnen dozen in diverse uitvoeringen

Vierkant en rechthoekig, kokerdozen, brievenbusdozen, wat heb je nodig? Vervolgens dien je te weten welke kleur je wilt, dozen met of zonder opdruk, welke kwaliteit, moet de sluiting opzij of aan de bovenkant zitten, wil je karton met een enkele of dubbele golf en welk formaat doos zoek je? Zoals je leest is de variatie groot, er valt wat te kiezen uit de grote voorraad kartonnen dozen van Verpakking & Zo. Ook voor allerlei nevenproducten kun je hier een bestelling plaatsen, denk aan opvulmateriaal, tape, etiketten. Bestel zoveel mogelijk in één keer en profiteer van de staffelkorting, een leuke korting op de toch al scherpe prijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *