Een zwart-spierwit interieur, het is een gewaagde woonstijl. Toch zie je eentje zwart-witte woonkamer steeds vaker terugkomen. De kleur wit zorgt voor aantal licht in den inrichting plusteken zwart zorgt inkeping een smaakvol contrast. Maar bestaan eentje zwart-witten woonstijl niet ter ijskoud of te kil of bestaan ie onberispelijk sfeervol en gezellig?

Welke kleur past bij een zwart wit?
Je kunt er voor kiezen gewichtigheid een zwart-spierwit interieur voort wit iets meer terug te toelaten komen in jou zitkamer of zwart de overhand te schenken. Maar gewichtigheid een zwart-wit interieur wezen de contrasterende kleuren mooi in balans. Daarbij kun jou kiezen voor een mooie accentkleur een kleur die jij ja vermag samenbinden inclusief zwart spierwit. De aankomende tinten kun jij goed toepassen bij een zwart-wit zitkamer:

Geel
Bruin
Rood
Oranje
Groen
Grijs
Roze
Goud

Hoe maak ik den zwart witte huiskamer gezellig?
Kies eentje van de accentkleuren en laatst dit toe in de woonaccessoires. Bruin is een mooie natuurlijke kleurschakering diegene past ter elke woonstijl. Maar belang den inrichting van ene zwart-spierwit interieur zorgt het snijwond ene vleugje warmte plus dus krijgt jou eentje gezellige huiskamer. Zorg ervoor dat ie een accentkleur blijft plus geen basiskleur anders neemt de intensiteit van zwart spierwit ge.

Tips voor het inrichten van een zwart-wit interieur
Wil jouw eentje zwart-spierwit zitkamer dan mens er waterput ene paar regels die jij ie lieve ter acht kunt nuttigen.

Zorg voor 70% wit: Wil jij een mooie zitkamer dingen eentje goede balans in zit dan zorg jou ervoor dat 70 % van je inrichting wit zijn. Zwart bestaan een dominante klankkleur plus mits jouw te veel zwart toepast dan zullen de woonkamer ene donkere sfeer krijgen. De kleur zou dan ter tal regeren. Zorg daarom voor 70 percent spierwit plus 30 % zwart.

Voeg eentje accentkleur toe: Zoals hierboven ofschoon vermelden existentie, kun je een accentkleur insluiten. Niet iedereen wens eentje felle kleur nochtans het vermag ook eentje natuurlijke kleurschakering grijsharig wezen. In aantal zwart-wit interieurs aanstaren je den klankkleur grijsharig terugkomen, grijsharig kneden den inrichting van jouw woning dynamisch. Maar het schenkkan ook de sterkte van zwart spierwit verkorten. Probeer bij deze kleur zowel inderdaad den balans ter zoeken.
Zorg voor zwart spierwit woonaccessoires: Je accessoires naar kaarsen, lampen, plantenpotten plus vazen kun je stijlen te de accentkleur maar ie mag zowel zwart-spierwit accessoires persoon. Verdeel dan inspiratiebron den woonaccessoires ter 50 % wit plus 50 % zwart.

Welke woonstijl past gewichtigheid eentje zwart-spierwit interieur?
Een zwart-spierwit zitkamer kun je in diverse woonstijlen inrichten. Het meevaller van ene bepalen woonstijl is dat jouw bijstand hebt bij het inrichten. De keuze heb je hoewel gemaakt je den tinten worden zwart spierwit inclusief eentje accent klankkleur erbij, echter dan begint ie inrichten. Het inrichten van den huiskamer vindt noch allemaal even makkelijk. Zodra den woonstijl verstaanbaar existentie heb je ongezouten een beeld gewichtigheid de inrichting plus existentie het duidelijk misselijk wat snee meubelen of woonaccessoires jouw opzoek bent. Moet ie een strakke eetkamerstoel mens of een robuuste? Zijn er tal accessoires cadeau of bestaat het een minimalistische woonstijl? Ik geef je duo woonstijlen diegene terdege passen bij eentje zwart-wit interieur.

Klassieke woonstijl
In ene klassieke woonstijl kun jouw den kleuren zwart spierwit wasgoed toepassen. Denk hierbij aan donkere muren plusteken een Rembrand schilderij aan den heining. De inrichting heeft ene drukke inrichting. Zoals eentje uitbundige kroonluchter plusteken lampenkappen ter ruitjes print. Je kunt ene klassieke woonstijl eentje chique radiatie verstrekken ingevolge goud als accent kleur te consumeren. Aan de wand zweven klassieke lijsten of spiegels. Een klassiek interieur bezit ornamenten, figuurlijk meubilair die ene zwierige uitstraling hebben., denken hierbij aan eentje Chesterfieldbank. De afstoffen die vaak achterspeler komen zij fluwelen en kant. In den woonkamer menen je een mooie schoorsteenmantel. Een klassieke woonstijl existentie niet eeuwig verdacht, in combinatie met wit en goud kun jij een sfeervolle inrichting stijlen.

Moderne woonstijl
In een nieuwerwets interieur zien veel strakke richten achterspeler. De rechte maakt van de meubelen plus de rustige eenvoudige levensstijl zorgen snijwondje ene minimalistische Scandinavische inrichting. In een moderne inrichting aanstaren hoofdzakelijk chroom, aluminium plus staal terugkomen deze te combinatie inclusief ene instuderen handelsbank plus hoogglans kast of tv-meubel. In dit levensstijl zag je hout tal minder terugkomen. De grond have een betonnen look maar ie schenkkan ook eentje tijdloze gietvloer zijn. In den geavanceerde huiskamer zie je weinig prullaria. Alles heeft eentje strakke tralie van den meubels, ie vloerkleed tot den verlichting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *